Veelgestelde vragen

Bekijk hier antwoorden op enkele meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dat kan zeker.

Ben je bij een Braintax ingestapt op een standplaats of op straat?

Ook dan zijn pinbetalingen mogelijk. Al onze chauffeurs accepteren zowel pin- als creditcardbetalingen

Wil je online een taxi reserveren? Wij vragen je dan om het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop je de taxi nodig hebt, het aantal personen dat vervoert moet worden en het telefoonnummer waarop wij de passagiers kunnen bereiken in te voeren.

Bestel je online een taxi bij Braintax, dan kunt u kiezen om niet op de meter maar tegen een vaste prijs te reizen. Fixed price, no surprise, dus geen verrassingen over de prijs maar altijd duidelijkheid vooraf. Het tarief hangt af van het aantal kilometers dat je reist. Lees daar meer over op de pagina tarieven.

Absoluut. Onze chauffeurs helpen je graag, zonder extra kosten.

Voor zowel personenauto’s als busjes geldt hetzelfde tarief wanneer je met maximaal 4 personen reist. Reis je met 5 tot 8 personen, dan gaat het bustarief in. Lees meer op de pagina tarieven.

Het bustarief geldt alleen als je reist met 5 tot 8 personen. Meer informatie vind je op de pagina tarieven.

Jazeker! Onze chauffeurs weigeren geen korte ritten. Bovendien krijg je altijd een vaste prijs vooraf.

Bestel je liever telefonisch? Geef dan je telefoonnummer, het ophaaladres, het bestemmingsadres, de datum en het tijdstip waarop de taxi nodig is en het aantal personen dat vervoert moet worden door. Lees voor meer info pagina “Direct boeken”.

Ja, van alle chauffeurs wordt verwacht voldoende wisselgeld bij zich te hebben.

Ja, dat kan. Wil je op rekening rijden? Neem dan contact met ons op.

Ja, dat kan, als er minimaal één volwassene meereist.

Een kind mag vanaf 9 jaar zelfstandig met een taxi reizen. Vermeld bij de bestelling wel de eindbestemming en de naam van de persoon die het kind bij aankomst opvangt. Laat ook de telefoonnummers achter bij de betrokken personen.

Nee, onze taxi’s hebben geen kinderzitjes. Taxi’s hebben hier een ontheffing voor, vastgesteld bij wet. Vind je het toch prettiger als je kind in een kinderzitje vervoert wordt? Neem dan zelf een zitje mee, de chauffeur plaatst deze graag voor je.

Wij plaatsen alle in de taxi gevonden voorwerpen op veilig op een locatie. Neem contact op via telefoon, whatsapp of e-mail en wij zullen u helpen.

Mocht je een klacht hebben, dan kun je het beste het klachtenformulier invullen. Lukt dat niet, stuur dan een e-mail.

In een personenauto mogen maximaal 4 passagiers meerijden. Voor busjes geldt, afhankelijk van het type bus en de stoel-indeling, een maximum van 8 personen.

Dit is helaas niet mogelijk.

Helaas kunnen wij geen reserveringen voor een rolstoeltaxi aannemen.

Meestal niet, tenzij je fiets al in een doos verpakt is. Dan kan hij mee in een taxibusje. In overleg kunnen wij als uitzondering een deken in een taxibusje meenemen mocht dat lukken.

Meestal wel, maar niet altijd. Geef altijd door bij een bestelling dat je een huisdier mee wil nemen en wij bekijken de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Geef je wensen door bij de reservering of vraag het aan de centralist.

Be moved

boek direct 24/7

Braintax Vito Taxi

Braintax We Love Eindhoven