Rijden op rekening: de zorgeloze oplossing voor uw zakelijke ritten

Zakelijk reizen kan een gedoe zijn qua administratie, onkostendeclaraties en andere vervelende zaken. Daarom bieden wij voor uw zakelijk vervoer de oplossing die het proces een stuk eenvoudiger kan maken: rijden op rekening.

Met rijden op rekening kunt u als bedrijf de reiskosten van zaakvoerders, werknemers of andere zakenrelaties periodiek betalen op factuur in plaats van altijd meteen ter plaatse af te moeten rekenen. Gedaan dus met medewerkers die eerst uit eigen zak moeten betalen om dan vervolgens de vergoeding te vragen via onkostendeclaraties, met alle verloren gegane bonnetjes en discussies die ermee gepaard gaan.

Met rijden op rekening kunt u als bedrijf of ondernemer dus een rekening bij Braintax laten lopen voor uw zakelijke reiskosten. Handig wanneer je regelmatig taxi’s moet boeken in het kader van je bedrijf. Maandelijks ontvang je dan een factuur met een helder overzicht van alle gemaakte reiskosten, waardoor het gemakkelijk is om reiskosten bij te houden en te beheren.

Voordelen van rijden op rekening

 • Probleemloos reizen

  Met rijden op rekening hoeven werknemers zich geen zorgen te maken over het uit eigen zak betalen van hun reiskosten en vervolgens om vergoeding vragen, waardoor zakelijk reizen veel gemakkelijker en minder stressvol wordt.

 • Beter kostenbeheer

  Omdat alle reiskosten rechtstreeks op de rekening van het bedrijf worden geboekt, is het eenvoudig om de kosten bij te houden en te beheren. Dit kan je bedrijf ook helpen binnen het reisbudget te blijven en te hoge uitgaven te voorkomen.

 • Verbeterde cashflow

  Omdat werknemers hun reiskosten niet uit eigen zak hoeven te betalen, kan je als bedrijf ook je cashflow beter in de gaten houden. Geen onverwachte verrassingen bij de reiskosten en een duidelijke factuur op een vast moment na iedere maand.

 • Minder administratieve lasten

  Met rijden op rekening hoeven werknemers geen onkostendeclaraties in te dienen en te wachten op terugbetaling. Dit neemt de administratieve last voor zowel werknemers als het secretariaat van je bedrijf weg, waardoor er tijd vrijkomt voor belangrijkere taken. Gedaan met langs alle kanten talloze bonnetjes bij te houden, in te leveren en te gaan controleren en verwerken in de boekhouding.

 • Vertrouwd zakelijk vervoer

  We merken ook dat we steeds een goede verstandhouding hebben met onze klanten die rijden op rekening bij Braintax. Het maakt het bijvoorbeeld makkelijker voor onze klanten om last-minute nog ritten aan te vragen of wijzigingen door te voeren. Ook het contact met een chauffeur die je reeds kent verloopt een stuk prettiger in geval van bijvoorbeeld een vertraagde vlucht of een ander euvel waardoor je misschien zelf niet meteen je taxi haalt.

Luchthavenvervoer

Wanneer je regelmatig een taxi van en naar de luchthaven nodig hebt, hetzij voor jezelf, medewerkers of gasten, dan is het mogelijk om voor het luchthavenvervoer op rekening te rijden. Op die manier kun je je gasten of zakenrelaties op een makkelijke manier gebruik laten maken van een taxi. Dit kan van en naar alle luchthavens die we bedienen.

Hoteltaxi

Ook voor taxiritten van en naar het hotel is zakelijk rijden op rekening mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

VIP taxi

Voor uw speciale gasten en directie biedt Braintax luxe, comfortabele VIP taxi’s. Deze zijn ook te gebruiken binnen het systeem van rijden op rekening. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een VIP taxi.

Alle andere zakelijke ritten

Het maakt niet uit welke zakelijke taxirit je nodig hebt. Rijden op rekening is steeds mogelijk wanneer je dit regelmatig nodig hebt.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

WAAR JE OOK NAAR TOE WILT

Vergadering, conferentie, meeting of andere zakelijke ritten?

Geen wachttijden, geen rompslomp. Jouw rit voor een vaste ritprijs ongeacht de omstandigheden!

Boek nu: 040 – 781 00 00

Be moved

boek direct 24/7

Braintax Vito Taxi

Braintax We Love Eindhoven