Taxi boeken naar Stratumseind?

Van plan om een avondje uit te gaan in Stratumseind? Boek hier snel je taxi naar Stratumseind in Eindhoven en wij brengen je meteen naar dé kroegstraat van Eindhoven, tevens ook de langste van Nederland. Reserveer snel je taxi naar Stratumseind voor je hele groep. Wij rijden in heel regio Eindhoven en de omliggende gemeenten.

Stratumseind Eindhoven

Wat is Stratumseind?

Stratumseind bevindt zich in het stadsdeel Stratum in Eindhoven en is de bekendste uitgaansbuurt in het hart van de stad. Deze straat van meer dan 200 meter lang is eigenlijk de langse kroegenstraat in heel Nederland. Er zijn in totaal meer dan 40 bars, cafés, clubs of feestcafés waar je terecht kan voor een goed feestje.

De straat strekt zich uit van het Catharinaplein, waar de gelijknamige Sint-Catharinakerk te vinden is, tot aan de Dommel rivier. Voor wie het Eindhovense nachtleven wil ontdekken is dit een must.

Wij brengen je zorgeloos met onze taxi van en naar Stratumseind. Reserveer snel je rit.

Ligging op de kaart

Waarom met de taxi naar Stratumseind?

Geen parkeerproblemen

De parkeermogelijkheden in het centrum van Eindhoven zijn eerder beperkt, en al helemaal in de buurt van deze populaire uitgaansstraat. Voorkom dat je lang moet zoeken met een eigen wagen en reken op een ervaren chauffeur die je letterlijk op de hoek van de straat brengt en weer ophaalt.

Feesten zonder zorgen

Je hoeft geen chauffeur aan te duiden die nuchter moet blijven voor de terugweg ‘s nachts. Iedereen kan dus volop genieten en een biertje of cocktail doen. Je taxichauffeur wacht jullie op na het feestje!

VIP taxi

Heb je iets speciaals te vieren en wil je in stijl uitgaan? Dan biedt Braintax luxe, comfortabele VIP taxi’s voor jou en je gezelschap. Leuk als het eens iets meer mag zijn!

Bekijk meer over VIP taxi’s

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

WIJ RIJDEN DAG EN NACHT

Zin in een feestje in Stratum?

Onze chauffeurs brengen je graag. Boek je taxirit in Eindhoven voor een vaste ritprijs ongeacht de omstandigheden!

Boek nu: 040 – 781 00 00

Be moved

boek direct 24/7

Braintax Vito Taxi

Braintax We Love Eindhoven

Filmpje: wat mag je verwachten van Stratumseind?

Stratum is een bruisende uitgaansbuurt. In dit filmpje maak je alvast een virtuele wandeling tijdens een van de vele feestnachten.
Zo krijg je meteen een impressie van de sfeer en de mensen die je mag verwachten!