Taxi of busje nodig van of naar Dominator Festival?

Van plan om Dominator Festival 2023 in E3 Strand in Eersel te bezoeken op 14 – 15 juli 2023? Boek hier snel je taxi naar Dominator Festival 2023 en beleef dit topevenement zonder zorgen. Reserveer snel je taxi of busje naar Dominator voor je hele groep. Wij rijden in heel regio Eindhoven en de omliggende gemeenten van en naar het festivalterrein.

Taxi naar Dominator Festival

Wat is Dominator Festival?

Dominator vindt al sinds 2009 ieder jaar plaats op het E3 Strand in Eersel. Het is een van de bekendste hardcorefestivals in de zomer. Het festival trekt jaarlijks zo’n 50.000 hardcorefanaten naar Eersel.

De editie van 2023 heeft Voyage of The Damned als thema. De line-up bevat zoals gewoonlijk hardcore acts in uiteenlopende subgenres zoals Raw, Extreme, Classic, Frenchcore en Terror.

Wij brengen je zorgeloos met onze taxi van en naar Dominator Festival. Reserveer snel je rit.

Locatie van het festival op de kaart

Waarom met de taxi naar Dominator Festival?

Geen parkeerproblemen

Dominator is een groeiend festival en parkeren is tegenwoordig opgesplitst tussen festivalgangers die wel of niet gebruik maken van de camping. Je dient ook parkeertickets aan te kopen. Een taxibusje nemen met je hele groep zorgt er dus voor dat je een zorgeloze festivaldag en -nacht kan beleven zonder vervoerszorgen. Wij brengen je in alle comfort van en naar het festivalterrein.

Feesten zonder zorgen

Je hoeft dus geen chauffeur aan te duiden die nuchter moet blijven voor de terugweg ‘s nachts. Iedereen kan dus volop genieten van het festival en een biertje doen. Je taxichauffeur wacht jullie op na het feestgedruis!

VIP taxi

Heb je iets speciaals te vieren en wil je in stijl naar Dominator gaan? Dan biedt Braintax luxe, comfortabele VIP taxi’s voor jou en je gezelschap. Leuk als het eens iets meer mag zijn!

Bekijk meer over VIP taxi’s

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

WIJ RIJDEN DAG EN NACHT

Ook gaan feesten bij Dominator?

Onze chauffeurs brengen je graag. Boek je taxirit naar het E3 Strand voor een vaste ritprijs ongeacht de omstandigheden!

Boek nu: 040 – 781 00 00

Be moved

boek direct 24/7

Braintax Vito Taxi

Braintax We Love Eindhoven

Video: wat mag je verwachten van Dominator Festival?

Dominator is een van de bekendste hardcorefestivals. Ben je er nog noooit geweest? In de aftermovie van vorig jaar krijg je alvast een impressie van wat je er ongeveer mag verwachten.